FOTO: Mladi ‘Obrtnici’ dominantno osvojili turnir u Ljubuškom

U redove Obrtnika otišao je i trofej za najboljeg igrača, a dobio ga je Toma Mileta, koji je upao u oko mnogim trenerima

Najmlađi rukometaši šibenskog Obrtnika za vikend su se i na petom turniru zaredom popeli na postolje. Momci trenera Ivice Teskere osvojili su uskršnji minirukometni turnir ‘Mladi skaut’ u Ljuboškom i to na dominantan način, čime su još jednom potvrdili kako u Šibeniku stasa sjajna generacija mladih rukometaša, a potvrda je to i kvalitetnog rada u Školi rukometa RK Obrtnik.

O dominaciji Šibenčana govore rezultati u grupi, ali i oni u nokaut fazi. Svoje vršnjake u skupini rušili su sa 17:0, 16:1, 19:3, 16:0, da bi u polufinalu sa 19:4 dobili i Metković.

U finalu ih je, pak, čekao domaćin turnira, HRK Izviđač iz Ljuboškog, višestruki prvak BiH, sudionik Lige prvaka u kojem su ponikli hrvatski reprezentativci Alilović, Buntić, Musa). Međutim, mladi ‘Obrtnici’ ni prema njima nisu imali milost. Slavili su sa nevjerojatnih 14:1 te uz pobjednički pehar primili čestitke sa svih strana.

rk obrtnik 2

U redove Obrtnika otišao je i trofej za najboljeg igrača, a dobio ga je Toma Mileta, koji je upao u oko mnogim trenerima. Međutim, ne bi se pogriješilo da su nagradu dodijelili i Grguru Zlatoperu, Luki Mikulandri ili Karlu Kovaču, jer su svi  odigrali sjajan turnir. Valja izdvojiti kako se u strijelce upisao i najmlađi član Obrtnika Duje Baljkas (2009.), koji je ujedno bio i najmlađi sudionik turnira.

Dodajmo kako iz kluba pozivaju sve dječake rođene od 2000. do 2009. da se priključe njihovoj rukometnoj obitelji. Treninzi se ponedjeljkom i srijedom održavaju u dvorani OŠ Meterize s početkom u 20 sati.

Pobjednički sastav Obrtnika: Karlo Kovač, Grgur Zlatoper, Toma Mileta, Jakov Friganović, Luka Mikulandra, Pino Reljanović,Ante Maretić, Paolo Peršić, Vito Jakoliš, Duje Baljkas, Grgo Grubišić, Lovre Radačić. Trener: Ivica Teskera

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.