FOTO Mladi Šibenčani osvojili turnir posvećen velikanu čije ime s ponosom nose

U sklopu obilježavanja rođendana Dražena Petrovića u Šibeniku je, u organizaciji Škole košarke koja nosi njegovo ime, održan međunarodni turnir za dječake rođene 2005. godine i mlađe. Bilo je to 18. izdanje turnira ‘Sjećanje na Dražena’, a ove godine okupio je četiri ekipe, tri iz hrvatske i jedan iz Bosne i Hercegovine.

kosrarka

Pobjednički pokal na kraju je ostao kući. Osvojili su ga, naime, dječaci iz ŠK Dražen Petrović koji su u finalu sa 72:49 nadigrali vršnjake iz sinjskog Alkara.

sk drazen 1

Prije toga su mladi Šibenčani u polufinalu bili bolji od Splita sa 61:43, dok su Sinjani svladali KK Vodopad iz Jajca sa 64:20. U susretu za treće mjesto Splićani su bii bolji od dječaka iz BiH (53:32).

sk drazen 2

Pehare i medalje ekipama su uručili su Gordan Baraka, predsjednik ŠK Dražen Petrović te prvotimac GKK Šibenika Toni Nakić, koji je donedavno i sam bio polaznik ŠK Dražen Petrović.

(foto: facebook)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.