Mali balun, veliki gušt

FOTO Na ražinskom turniru ne manjka uzbuđenja, evo tko su pobjednici i gubitnici u protekla dva danaFoto: Ražine kup

Zahuktava se ‘Ražine kup’, popularni turnir na male branke. U srijedu i četvrtak odigrano je osam novih utakmica, a lijepih golova i atraktivnih poteza nije manjkalo. Program su u srijedu otvorili Goriš i Mama, a slavili su ovi prvi, s mininalnih 1:0 (Pekas).

Istu večer ekipa BDM 1 je sa 2:0 svladala Krtolin (Čoran 2), Čuvena rola je sa 2:1 bila bolja od ekipe DSR Gool (Ćaleta-Car, Šego/Vulinović), Vrpolje je sa 3:1 nadigralo CB In (Pivac, Vrcić, Plenča/Rodić), dok je u završnoj utakmici večeri ekipa Kako to sa 3:2 svladala Miami (M.Mikulandra, Erceg, B. Mikulandra/Gović, Pešić).

U četvrtak su na rasporedu bile tri utakmice. Jacksonovi su sa 3:1 svladali ŠRD Vukšić (Marčić, T. Petković, M. Petković/Ponoš), Bilice su sa 5:4 nadigrale Bitange i princeze (Vukšić 2, Bušac, Slavica, autogol/Rakić 2, Penđer, Ilić), a 3.B je s minimalnih 1:0 svladao ŠRC RŽ (Celić).

Turnir u Ražinama nastavlja se u petak, a sastaju se:

20.00 Beach Bar Begy – Kalafat Betina

20.40 Oksid Jugend – MNK 4 Asa

21.20 Captain Morgan  – Galerija Juraj Dalmatinac

22.00 Time Out Brodarica – Bila Vlaka

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.