FOTO Na teniskom kompleksu na Šubićevcu uređuje se šetnica, još kad stigne ‘balon’…

Na terenima ‘šibenskog Roland Garrosa’ uvijek je živo, uvijek je neka akcija. Sve zahvaljujući vrlo agilnom Teniskom klub Šubićevac – Šibenik i njegovim prijateljima. Dok njegov podmladak niže odlične rezultate na raznim turnirima, oni stariji nastoje im osigurati što bolje uvjete za treniranje.

tenis 6

Pa su tako nakon nedavne akcije sadnje čempresa, u kojoj su sudjelovala i sama djeca, i koja će kompleksu na Šubićevcu u konačnici, osim vizualnog osvježenja, donijeti i toliko potreban hlad, ovih dana krenuli i radovi na uređenju šetnice.

tenis 1

tenis 5

‘Svima ce nam biti mnogo urednije i ljepše. Postavit će se kocke koje će dati jedno novo ruho teniskom centru. Nema stajanja, samo jakoooooo !!!’, poručili su iz TK Šubićevac – Šibenik.

IMG_3950

Valja podsjetiti i da je u gradskom proračunu, zahvaljujući amandmanu Petra Baranovića, osigurano 350 tisuća kuna za postavljanje takozvanog ‘balona’ u sklopu teniskog kompleksa na Šubićevcu, a sve kako bi djeca dobila primjerene uvjete za treniranje.

(foto: facebook TK Šubićevac – Šibenik)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.