FOTO Novi vikend, nova žetva za KK Šibenik 1066: ‘Lijepo je biti trener ove mladosti’

Kakav bi to bio vikend bez novih vijesti o sjajnim rezultatima članova Karate kluba Šibenik 1066? Djevojke i mladići trenera Ivana Zoričića pobrinuli su se za očuvanje te tradicije. Ovog puta žetva medalja dogodila se u susjednoj Bosini i Hercegovini, u Rami, na tradicionalnom turniru koji je okupio 467 natjecatelja iz 56 klubova iz tri države.

kk si 1

kk si 2

U takvoj konkurenciji KK Šibenik 1066 osvojio je sedam zlata, četiri srebra i četiri bronce, te je u ukupnom plasmanu bio treći najuspješniji klub turnira, za što je nagrađen posebnim peharom.

kk si 3

kk si 4

Najsjajnijim, zlatnim odličjem okitili su se Antea Mileta, Mare Mileta (dvostruko zlatna), Luka Durbić, Marta Dulibić i Karlo Ramljak (dvostruko zlatni).

kk si 5

kk si 8

Srebrne medalje zaslužili su Luka Durbić, Bruna Cvitanović, Mile Matić i Klara Lakoš.

kk si 9

kk si 10

kk si 13

kk si 14

Broncama su se, pak, kući vratili Klara Lakoš, Kiara Šarić (dvostruko brončana), Bruna Cvitanović i Lucija Mileta.

kk si 11

kk si 12

– Bilo je u subotu predivno biti trener ovih karataša, a već sljedeći vikend naše mlade šampione očekuje nastup u susjednoj nam Crnoj Gori, točnije Herceg Novom. Sudeći po dosad pokazanom, za očekivati je još lijepih vijesti i odličnih rezultata – kazao je ponosni trener Ivan Zoričić.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.