FOTO ‘Okitaši’ osvojili sretnih 13 medalja na ‘Dalmacija Openu’, Toni Gulam, Ela Adžaga i Ante Kaleb zlatni

Uspješan je bio nastup mladih članova Karate kluba Okit na Međunarodnom turniru ‘Dalmacija open’ koji je proteklog vikenda održan u Splitu. Kući su se vratili s 13 medalja, točnije s tri zlata, šest srebra i četiri bronce. I to u konkurenciji 300 natjecatelja iz 20 klubova iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Pa krenimo redom, od onih najsjajnijih.

kk okit 5

kk okit 4

Ela Adžaga zlato je uzela u kategoriji cicibanke open, Ante Kaleb u kategoriji ciciban open dok se Toni Gulam na najviše postolje popeo u kategoriji učenici do 38 kilograma.

kk okit 7

kk okit 3
Srebrom su se okitili Niko Marjanović (cicibani open), Tara Jukić (cicibanke open), Nikola Vukman (mlađu učenici -38kg), Nora Jukić (mlađe učenici -28 kg), Filip Banović (učenici -38 kg) i Matija Vodanov (učenice -44 kg).
kk okit 6
kk okit 2
Kolekciju odličja za vodički klub kompletirali su Luana Božac (mlađe učenice -32 kg), Karmen Šurija (mlađe učenice -38 kg), Emanuela Milaković (mlađe učenice +38 kg) i Antonio Barić (mlađi učenici +38 kg).
kk okit 8
kk okit 9
Čestitke svim osvajačima medalja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.