FOTO PK Šibenik osvojio 12 odličja na jednom od najjačih GP mitinga, Ana Burazer uzela seniorsko srebro

Od proteklog vikenda riznica Plivačkog kluba Šibenik bogatija je za 12 medalja osvojenih na međunarodnom mitingu ‘Mladost 2016.’, još jednog iz serije Grand Prix Hrvatska. U konkurenciji 470 plivača i plivačica iz 47 klubova iz 11 zemalja, Šibenčani su uzeli jednu seniorsku, tri juniorske te osam mlađe juniorskih odličja.

Jedinu seniorsku medalju osvojila je Ana Burazer, i to srebrnu  na 400 mješovito. Juniorske medalje uzeli su Stipe Bumber, zlatnu na 50 slobodno i brončanu na 50 leptir, te Martina Ševerdija koja je iz A finala uzela srebro na 400 mješovito. U kategoriji mlađih juniora Marija Kardum doplivala je do bronce na 200 leđno, Niko Perica  bio je srebrni na 200 mješovito i  200 slobodno, dok je na 400 slobodno bio brončanii. Najuspješniji je u toj kategoriji bio je Robert Vukičević, koji je osvojio zlatne medalje na 100 i 200 leptir te srebrne na 50 leptir i 50 slobodno.

pk-sibenik-2

– Vrhunski plivači, odlična organizacija, dobri rezultati naših u 32 finala u kojima su osvojili dvanaest medalja na ovako jakom mitingu. Za ovaj period i više smo nego zadovoljni. Podigli smo nivo rezultatske kvalitete u svim disciplinama što nam je i te kako važno za predstojeće Ekipno prvenstvo Hrvatske, koje nas očekuje u Zadru, 17. i 18. prosinca za plivačice, te za plivače u Splitu – kazala je tajnica i trenerica PK Šibenik Danira Tepić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.