FOTO Plivali, trčali, kajakirali, biciklirali: Kebo i Marko Fržop ukrotili divlju Cetinsku krajinu

Nemirni i pustolovna duha kakvi jesu, Milivoj Berač-Kebo i Marko Fržop proteklog su se vikenda upustili u još jednu avanturu. Šibensko – vodički dvojac sudjelovao je, naime, na sedmom izdanju ‘Cetina Adventure Race’.

Njih dvojica, kao i ostali timovi, zaljubljenici u avanturističke sportove, imali su priliku upoznati nedovoljno istražene dijelove Cetinske krajine te uživati u ljepoti krajolika. Ruta utrke duge 120 kilometara prolazila je kroz rijeku Cetinu, divlji krajolik dijela Kamešnice i Dinare, a natjecatelji su, kroz kajak, plivanje, vožnju MTB-a, penjanje, absail, skokove sa stijena u vodu i prelazak preko užeta, imali prigodu testirati svoje granice izdržljivosti i snagu volje.

kebo i marko

Na koncu su ‘Brzi i žestoki’, kako su Kebo i Marko nazvali svoj tim, na cilj stigli kao osmi, s vemenom 10 sati i 16 minuta.

– Važno je da smo utrku završili u zadanom roku od 12 sati. Ali još je važnije da smo se odlično zabavili, iako je bilo poprilično zahtjevno i naporno – kazao nam je Kebo.

(foto: facebook)

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.