FOTO Pomlađena ekipa ‘Ladies First’ izvrsna na otvaranju nove sezone ORC Cupa

Valovci su obećavajuće otvorili novu sezonu CRO ORC D-Marin Cupa, kako se od ove godine zove to prestižno natjecanje krstaša. Boje šibenskog kluba na prvoj regati, održanoj u moru ispred Bibinja i Sukošana, branila je posada jedrilice ‘Ladies First’, predvođena Damirom Desabotom.

– U znatno pomlađenoj posadi mlade su snage preuzele neke od vrlo važnih pozicija na jedrilici i njihov elan se osjetio u jedrenju oba dva dana – ističu u JK Val.

jk val ladies first 2

Nakon subote Desabotina ekipa sjajno je stajala, u generalnom poretku držala je drugo mjesto. Na kraju su, pak, završili kao četvrti u konkurenciji deset jedrilica.

– Da je bilo samo malo više sreće mogli su se vratiti u Šibenik s medaljama, jer su imali jednak broj bodova kao i trećeplasirana posada Gringa 2, koji su ih pobijedili u dva plova s minimalnim razlikama od po jedne sekunde u korigiranom vremenu – kažu u JK Val.

Inače, pobjednik regate je ekipa s ‘X-Citea’, a slijedeća regata za CRO ORC D-Marin Cup jedri se na Hvaru.

(foto: www.regat.com.hr)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.