FOTO Pomoćno igralište na Šubićevcu dobilo zeleno svjetlo za odigravanje službenih utakmica

Pomoćno igralište s umjetnom travom u sklopu stadiona Šubićevcu ispunjava sve uvjete za igranje prijateljskih i prvenstvenih utakmica. Utvrđeno je to nakon pregleda Komisije nogometnog saveza za stadione u sastavu Hrvoje Kulušić, Ive Šupe i Ante Cipitelo. Tim povodom je gradonačelniku Željku Buriću, u nazočnosti ravnatelja JU Sportski objekti Andrije Španje i direktora HNK Šibenika Novice Ljubičića, danas uručeno Rješenje o ispravnosti igrališta s umjetnom travom, a na koje su, između ostalog, postavljene klupe za rezervne igrače i službene osobe te je postavljena i zaštitna obloga na betonskom zidu.

hnk sibenik igraliste

– Ulaganjem u infrastrukturu nastojimo poticati našu mladost da se bavi sportom jer je to najbolji način da djeci ponudimo sadržaj koji je zdrava rekreacija, ali i druženje – kazao je Burić, dodajući kako je ovaj projekt plod dobre suradnje Grada, kluba i sponzora,  a koja će se nastaviti i dalje.

Novica Ljubičić istaknuo je, pak, kako je ovim Rješenjem omogućeno igranje službenih utakmica što je za klub od iznimnog značaja, budući da broji oko 250 djece koji se natječu u različitim kategorijama.

hnk sibenik igraliste 3

Korištenjem pomoćnog igrališta na Šubićevcu rasteretit će se igralište u Crnici, a daljnje aktivnosti klub će usmjeriti na postavljanje male montažne tribine uz pomoćno igralište.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.