FOTO: Potraga za najboljom amaterskom vaterpolskom ekipom završit će u – Šibeniku

Šibenik će i ove godine biti domaćin vaterpolskog hakla pod nazivom ‘Red Bull Sidrun’. Dapače, u našem će se gradu 3. rujna  održati veliko finale tog sportskog spektakla koji već četvrtu godinu obilazi našu obalu u potrazi za najboljom amaterskom vaterpolskom ekipom.

vaterpolo red bull 1

Prije Šibenika, vaterpolo karavana pohodit će Volosko (21.8.), Dubrovnik (23.8.) i Split (25.8.), a prije velikog finala, na kojem će nastupiti najbolje ekipe iz svih gradova, u Šibeniku će se 2. rujna održati i ‘običan’ turnir. Inače, prethodne tri godine slavile su ekipe iz Dubrovnika, ‘najvaterpolskijeg’ grada u Hrvatskoj. U ta tri prva izdanja na turniru je zaigralo preko 250 igrača, a ove godine očekuje se još više prijavljenih ekipa. Prijave se inače primaju do 15. kolovoza, a sve informacije možete dobiti na www.redbull.hr/sidrun.

vaterpolo red bull 3

Podsjetimo, Red Bull Sidrun igra se na jedan gol, 3 na 3, igrači su amateri, a golman je jedini profesionalac u igri, neovisan igrač koji jednako brani za obje ekipe. Utakmice traju samo deset minuta ili dok neka ekipa prva ne zabije 11 golova.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.