FOTO: Pripreme jedriličarskih klubova u primoštenskom akvatoriju

Drugu godinu za redom jedriličarski klubovi iz Šibenika, Opatije, Zagreba, Dubrovnika i Portoroža dolaze u Primošten odraditi pripreme u juniorskim klasama laser radial i laser 4.7. Razlozi zbog čega  smo odabrali ovu destinaciju za pripremu naših juniora su odlične vremenske prilike, otvoreni akvatorij koji pruža jedriličarima različite uvjete na moru i naravno, gostoljubivost domaćina JK “Primošten” – istaknuo je Teo Piasevoli  – sportski direktor i glavni trener JK “Val” iz Šibenika i ujedno glavni organizator ovih priprema.

jedrenje2Ove sedmodnevne pripreme sastojat će se od kondicijskog i praktičnog programa, te teoretskog dijela gdje će biti obuhvaćena i videoanaliza.
Vidimo da se na ovim priprema ništa ne prepušta slučaju, organizacija je na visokom nivou i to je način na kojem se treniraju juniori i stvaraju odlični rezultati.

jedrenje1Predsjednika JK “Primošten” Zvonu Skorin veseli činjenica da su 5 klubova koji imaju odlične rezultate na evropskim i svjetskim natjecanjima odabrali baš ovo područje za ozbiljan trening svojih članova, i ističe da ovo može biti samo temelj i primjer za sljedeće sportske planove u bliskoj budučnosti JK Primošten.

IZVOR: primostenplus.com

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.