FOTO Punim jedrima naprijed! Valovci spremni za novu sezonu

Pred jedriličarima Vala još je jedna sezona od koje puno očekuju. Otvorili su je Velikom nagradom Mornara, koja se proteklog vikenda jedrila na moru pred Splitom, a kojoj je prethodio je sedmodnevni jedriličarski kamp u Betini, a potom još sedam dana kampa u Splitu, oba u organizaciji Hrvatskog jedriličarskog saveza.

jk val 1

– Osim jedrenja, odrađivali su se i suhi treninzi, kao i rad na teorijskim elementima jedrenja. Na treninzima se našlo dvadesetak natjecatelja iz osam zemalja, konkurencija je bila jaka, a Valovci su dobili priliku uvjeriti se kako kotiraju među ponajboljim europskim i svjetskim jedriličarima – istaknuli su u šibenskom klubu.

jk val 2

Jedan od Valovih aduta Marko Smolić također puno očekuje od nove sezone.

– Regata u Splitu poslužila nam je da ispipamo vlastite mogućnosti u srazu s najboljima. Mislim da smo na dobrom putu što se tiče kondicije, još neke sitnice trebamo podignuti na višu razinu i ući spremni u nastavak sezone – kazao je Valov laseraš.

jk val 4

U Splitu će se za vikend održati još jedna seniorska regata olimpijskih klasa, a osim Smolića boje Vala branit će laseraši Juraj Radačić, Roko Copić i Katja Frua. Nakon toga slijedi Europski kup u Kopru i tako dalje. Dakle, punim jedrima naprijed!

(foto: JK Val/www.regate.com.hr)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.