FOTO: Ritmičarke Šibenika – Dalmacije izvrsnu formu potvrdile i na ‘Leda cupu’ u Zagrebu

Nakon Baldekina i Kupa Hrvatske – regije jug, ritmičarke Šibenika – Dalmacije dobru formu potvrdile su i u Zagrebu, na Međunarodnom turniru ‘Leda cup 2015.’, jednom od najvećih natjecanja u ritmičkoj gimnastici u ovom dijelu Europe.

gimnas 2

Nastupilo je oko 200 natjecateljica iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Češke, Mađarske, Bugarske, Ukrajine, Rusije, Engleske i Meksika, a boje šibenskog kluba, predvođene trenericom Nenom Tešulov, branile su Gabriela Jakovljević, Karla Jakovljević i Iva Mihaljević.

gimnas 3

Najveći uspjeh ostvarila je Karla Jakovljević koja je za odličnu odrađenu vježbu s trakom osvojila najviše bodova i zlatnu medalju, čemu je pridodala i broncu u vježbi s loptom.

gimnas 4

Dva srebra osvojila je, pak, Iva Mihaljević, a zaslužila ih je za vježbe s vijačom i trakom.

gimnas 5

Predaha za šibenske ritmičarke nema. Pred njima je najuzbudljiviji dio sezone i nastupi na međunarodnim turnirima u Mađarskoj, Sloveniji, Srbiji, Crnoj Gori, te kao šlag, nastup na državnom prvenstvu.

gimnas 6

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.