FOTO Sara Malenica zlatna na međunarodnom natjecanju ritmičke gimnastike u Sarajevu

Sarajevo je proteklog vikenda bio domaćin 16. izdanja Međunarodnog natjecanja u ritmičkoj gimnastici ‘Suada Dilberović’, na kojem su nastupile i tri članice Gimnastičkog kluba Šibenik-Dalmacija. Po običaju, djevojke su se iz glavnog grada susjedne Bosne i Hercegovine vratile s lijepim dojmovima, ali i s jednom medaljom, i to zlatnog sjaja.

gk dispet 2

Natjecalo se u svim uzrasnim kategorijama – mini, mlađe kadetkinje, kadetkinje, juniorke i seniorke – a Šibenčanke su nastupile u njih dvije, mini i kadetskoj. U onoj najmlađoj zablistala je Sara Malenica, koja se u kategoriji mini okitila zlatnom medaljom.

gk dispet 3

Preostale dvije predstavnice šibenskog kluba, Iva Nakić i Tonka Sladoljev, natjecale su se u kadetskoj kategoriji, te u osvojile peto i sedmo mjesto.

gk dispet 4

Priliku za nova dokazivanja članice GK Šibenik-Dalmacija imat će već idući vikend na prvom kolu Kupa Hrvatske regije Jug.

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.