FOTO: Šibenik na proljetnoj premijeri svladao Hrvatski dragovoljac, Cibalia kiksala!

Proljetna premijera na Šubićevcu je uspjela. Šibenik je, pred, na žalost, ne baš brojnom publikom, svladao Hrvatski dragovoljac 2:0 i tako na najbolji mogući način otvorio drugi dio sezone, a da stvar bude još bolja Cibalia je kiksala, odigravši kući tek 0:0 protiv Rudeša, pa su narančasti sada svoju prednost na prvom mjestu povećali na sedam bodova.

nk sibenik hrvastki dragoviljac labrovic 270216 3

nk sibenik hrvastki dragoviljac 270216 2

Nije to bila neka dopadljiva utakmica, što jer bilo i za očekivati s obzirom da se neke kockice još trebaju posložiti.  Momčad Mirka Labrovića bila je ta koja je napadala, stvarala prilike, a za tri boda bila su dovoljna dva ‘uboda’, po jedan u svakom poluvremenu.

nk sibenik hrvastki dragoviljac 270216 1

nk sibenik hrvastki dragoviljac miro slavica 270216 1

 

nk sibenik hrvastki dragoviljac labrovic 270216 4

U prvom je, nakon slobodnjaka Grge Živkovića, Mateo Barać sjajno reagirao i lukavo glavom prebacio vratara gostiju, da bi u drugom Grgo i samo zabio i stavio ‘točku na i’.

nk sibenik hrvastki dragoviljac zivkovic 270216 3

nk sibenik hrvastki dragoviljac funcuti 270216 1

Što se tiče početnog sastava, bilo je onako kako je Labrović i najavio, s tim da je Alispahić počeo na klupi, dok su par zadnjih veznih činili Plazonić i Grković. U samoj špici je, pak, zaigrao Miro Slavica, na krilima Maleš i Solomon.

nk sibenik hrvastki dragoviljac franko sulje 270216 2

nk sibenik hrvastki dragoviljac funcuti 270216 2

Inače, kako su i najavili, na Šubićevac su se vratili najvjerniji šibenski navijači – Funcuti. Oni su cijelo vrijeme bila glasna podrška narančastima, a valja istaknuti i kako je prije utakmice vjernom navijaču šibenskih klubova Franku Sulji,koji je obolio od multiple skleroze, klub uručio prigodan dar.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.