FOTO: ‘Šibenska sirena’ otvorila u Americi novu stranicu u svojoj plivačkoj karijeri

Plivači i plivačice Šibenika počeli su pripreme za novu sezonu. Na otvorenom bazenu u Crnici radi se punom parom, sve s ciljem da se ponovi, ako ne i poboljšaju rezultati od proše sezone, u kojoj je osvojeno gomilu medalja i u kojoj se PK Šibenik potvrdio kao jedan od najboljih hrvatskih plivačkih klubova.

pk sibenik 3

Na treninzima u Crnici nema Lucije Jurković – Periše, perjanice kluba i višestruke prvakinje države. Naime, Luca je prije nepuna dva tjedna otputovala u SAD, u Columbus, na Sveulište Ohio State, na kojem će ‘šibenska sirena’  zahvaljujući dobivenoj stipendiji nastaviti školovanje i plivačko usavršavanje.

pk sibenik 1

Baš kao i njezine kolege u Šibeniku, čije će boje i dalje braniti na državnim prvenstvima, i Lucija je počela s pripremama s one strane Atlantika.

lucija jurkovic perisa 290616 10

– Malo se bojim koliko će mi trebati da se priviknem na novi život, da usvojim neke nove navike, razmišljanja. Ali, nisam jedina koja prolazi kroz to i vjerujem da ću se brzo udomaćiti. Što se tiče treninga, ono što najviše zanima moje američke trenere jest da si radnik, da naporno treniraš, da izgaraš u bazenu. Zato i idem u SAD, da još bolje radim, da postanem još bolja plivačica – kazala nam je Lucija uoči odlaska u SAD.

lucija jurkovic perisa ohio 1

Mi ćemo samo ponoviti – vrati nam se još brža.

(foto: arhiva ŠP/facebook)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.