FOTO: Šibenski i drniški karataši vratili se iz Splita s 19 odličja

Ukupno 19 odličja, od čega čak pet zlatnih medalja, pobrali su Karate klubovi iz Drniša i Šibenika na turniru ‘Dalmacija open 2018’ koji se ove nedjelje održao u Splitu.

Karataši iz Šibenika, Ana Pentek, Lucija Bilić i Zara Periša su osvojile zlatne medalje, a još su se odličjima okitili Antea Ježina, Cvita Burazer, Antonija Burazer, Juraj Škenber, Mirta Lemac, Ema Matić, David Zoričić i Lara Protrka.

karate kids 2

– Bilo je lijepo nastupiti na ovako masovnom turniru i lako doći do odličja jer je turnir bio prilagođen početnicima sa puno kategorija. Također se mogla po prvi puta vidjeti masovnost u dječjim kategorijama a da u starijim kategorijama uopće nema prijavljenih natjecatelja – izjavio je trener Zoran Zoričić iz Karate kluba Šibenik.

Za Drnišane zlatne medalje zaslužili su Stipe Mijatović i Ana Marija Jukica, srebro Mateo Ožegović i Mateo Perišić, te broncu  Ivan Baričević, Lara Bačić, Marko Strunje i Ana Marija Jukica.

karate kids

– Sjajan nastup drniških karataša, pozitivna iskustva i zadovoljstvo na licima natjecatelja, a posebno njihovih trenera najbolja je slika sklada i rada u dvorani, a vjerujemo da izvrsni rezultati neće izostati ni na budućim nastupima – priopćeno je iz drniškog Karate kluba.

Šibenčani su ukupnom poretku bili drugi, dok je Drnišanima pripalo osmo mjesto.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.