FOTO Šibenski navijački futsal klub kreće po drugu ligu, podršku dobio i od Darija Šarića

Malo vremena imali su za slavlje malonogometaši Šibenika 1983 nakon osvajanje naslova prvaka Županijske lige, u prvoj godini postojanja kluba. Pred njima su, naime, kvalifikacije za plasman u 2.HMNL jug, za što se pripremaju već neko vrijeme. Na putu ulaska u viši rang stoji im prvak Splitsko-dalmatinske županijske lige, ekipe Konoba Tomić s Brača. Prvi kvalifikacijski dvoboj na rasporedu je u nedjelju, u Solinu, a uzvrat nekoliko dana kasnije na Baldekinu.

mnk sibenik 1983 6

– Idemo jako, idemo ratnički kao cijelu ovu godinu. Pokažimo karakter i inat koji nitko nema – poručuju iz kluba, koji će, vjerujemo, i u kvalifikacijama imati veliku i glasnu podršku Funcuta, čiji su članovi, uostalom, i osnovali klub. Podršku su narančasto-crni dobili i od Darija Šarića.

dario

Naime, šibenski NBA-ovac privrženost MNK-u Šibenik 1983 fotografirao se u majici s klupskim grbom i tako još jednom pokazao da je uvijek uz šibenske klubove.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.