FOTO SKK Šibenik odlično krenuo u CroHoops ligi. Treninzi na ‘zvidanu’ očito su se isplatili

Brojna je šibenska ‘dijaspora’ u Zagrebu, pogotovo ona studentska. Dio njih, zaljubljenika u košarku, ovog se ljeta okupilo i osnovalo Studentski košarkaški klub Šibenik, s ciljem natjecanja u CrooHoops ligi. O tome je kolega Goran Pauk pisao prije nekoliko mjeseci, a glavna poruka momaka bila je – idemo izboriti viši rang natjecanja.

skk šibenik 3

I za sada im dobro ide. SKK Šibenik krenuo je, naime, iz CroHoops Division II i nakon dvije utakmice ima dvije pobjede. Nakon što su na otvaranju sezone svladali ekipu Downtown Assassins, u drugom su sa 53:47 nadigrali Microclima Legioanare.

skk sibenik 4

Do trijumfa ih je predvodio Šime Peran sa 22 postignuta koša, a pratio ga je Ivan Baljkas sa 13 postignutih koševa.

skk sibenik 6

Dakle, ljetne pripreme na otvorenom igralištu na Baldekinu, po zvizdanu, daju rezultate.

Inače, Šibenčani su već ostavili značajan trag u ovoj vrlo popularnoj i odlično organiziranoj amaterskoj ligi. Naime, Marko Grozdanić lani je proglašen MVP-jem CroHoops lige, da bi ovog ljeta potpisao za GKK Šibenik. Marko je poseban ubojit bio u tricama, a nerijetko je pogađao s osam pa i s devet metara. Zbog njega je, kako saznajemo, vodstvo lige ozbiljno razmatralo da uvede ‘četvorku’, odnosno koš koji bi vrijedio četiri poena.

(foto: CroHoops/Bruno Dobrota/Šibenski portal)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.