FOTO: Stigao Ivanov, Bašić produljio, Grbcu nije drago što se oko Paića motaju menadžeri

Kao što je Šibenski portal najavio prije nekoliko dana, Ive Ivanov danas je službeno predstavljen kao novi igrač GKK Šibenika. Osim njega, u idiličnom ambijentu D-Resorta u Mandalini kao novi – stari igrač narančastih predstavljen je i Domagoj Bašić, koji je potpisao novi ugovor s narančastima.

– Trener Vladimir Anzulović s kojim sam surađivao u slovenskoj Krki uvjerio me da je Šibenik dobar izbor za mene, da je riječ o ambicioznom klubu s puno mladih talentiranih igrača. Nastojat ću tim momcima biti podrška, nadam se da će nas zaobići ozljede i da ćemo napraviti dobar rezultat – kazao je 30-godišnji krilni centar Ive Ivanov, koji je karijeru započeo u rodnom Zadru, a osim u Krki, jedno vrijeme igrao je i u Zaboku.

gkk ive ivanov 130716 1

Tamo mu je suigrač bio Domagoj Bašić kojeg ćemo i dalje gledati u narančastom dresu.

gkk ive ivanov domagoj basic130716 6

– Iznimno sam sretan i zadovoljan produljenjem ugovora. Malo se sportaša može pohvaliti da igra u klubu za koji navija od malih nogu, u svom gradu. Jedan od mojih uvjeta za novi ugovor bio je jak Šibenik, a dovođenjem Ivanova ljudi iz uprave dokazali su da se ide u tom smjeru – poručio je ‘snajper iz Mandaline’.

gkk domagoj basic130716 2

Predsjednik ‘Građana’ Ante Grbac zahvalio se Dogus grupi, točnije regionalnom direktoru turske kompanije Buraku Baykanu, koji je, ističe, omogućio realizaciju transfera. Ponovio je kako bi do 8. kolovoza trebalo stići još nekoliko igrača.

gkk ive ivanov domagoj basic130716 2

– Riječ je o igračima na pozicijama jedinice, trice i petice, bit će među njima također zvučnih imena, a stižu nam i dva mlada igrača iz Turske. Petani? Velike su šanse da ostane, ali odlučit će trener – kazao je Grbac, koji je izrazio nezadovoljstvo što se oko mladih igrača Šibenika motaju menadžeri.

gkk domagoj basic130716 1

– Konkretno, izvjesni menadžer, čije ime za sada neću reći, pokušava nam uzeti Pavu Paića, koji treba potpisati prvi ugovor s našim klubom. Takvi menadžeri očito ne drže do toga da mladi igrači prvi ugovor u pravilu potpisuju za svoj matični klub. Učinit ćemo sve u našim mogućnostima da se zaštitimo od takvih nasrtaja – kazao je vidno ljutiti Ante Grbac.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.