FOTO: Terezi Berač i treće zlato zaredom, Lucija Desanić i Sara Rak brončane u Imotskom

Predvođeni trenerima Zoranom Huljevom i Robertom Dasovićem, te predsjednicom kluba Nives Radić, članovi Taekwondo kluba Juraj Dalmatinac nastupili su u subotu u Imotskom na Memorijalnom turniru ‘Josip Jović’. Preko 490 natjecatelja iz 30 klubova iz tri države natjecalo se u kategoriji juniora, kadeta i mlađih kadeta, a boje šibenskog kluba branilo je njih šest; u konkurenciji mlađi kadeta  Lana Lokas (do 30 kilograma), Lucija Desanić (do 37 kilograma) i Tereza Berač (do 39 kilograma), te u konkurenciji kadeta Danijel Aralica (do 37 kilograma), Filip Šumera (do 45 kilograma) i Sara Rak (do 55 kilograma).

 

juraj dalmatinac 2

Do najvećeg uspjeha stigla je Tereza Berač. Fantastična Šibenčanka je, naime, u Imotskom nastavila niz od deset pobjeda i osvojila treći turnir zaredom. U istoj kategoriji (do 39 kiogram) do medalje je došla i Lucija Desanić koja se okitila broncom.

Kod kadeta se istakla Sara Rak, koja je u svom drugom nastupu u životu osvojila brončanu medalju. Ostalo troje članova šibenskog kluba, unatoč velikom zalaganju, ostalo je bez odličja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.