FOTO: Tina Erceg oduševila Baldekin

Sinoć je Baldekin bio prava meka gimnastike. Završna manifestacija, uz izložbu medalja, pehara i slika te predstavljanjem monografije, održana je u sportskoj dvorani na Baldekinu. Na 10. rođendan gimnastičkog kluba Dišpet odazvali su se mnogi hrvatski reprezentativci, a posebno impresivan nastup priredila je naša najuspiješnija gimnastičarka i olimpijka, Tina Erceg.

dišpet4

dišpet2

Sam program počeo je nastupom najmlađih članova kluba, vrtićem gimnastike, čiji je nastup popraćen pljeskom solidno popunjenog Baldekina. Redali su se nastupi starijih članova kluba, ritmičkih gimnastičarki te juniora i sada već bivših članova kluba koji ,usprkos nastavku svog životnog puta u nekom drugom smijeru, nisu zaboravili gimnastiku i klub iz kojega su potekli.

dišpet3

dišpet1

Radost gledanja i uživanja u gimnastičkim piruetama i akrobacijama gledateljima su priuštili hrvatski reprezentativci Matea Stojaković, Ana Đerek i Duje Madir te mlada nada hrvatske ritmičke gimnastike, Sunčica Lozić. Šlag na kraju, vrhunskom izvedbom na parteru,  priredila je najbolja hrvatska gimnastičarka i sudionica dviju opimpijada, Tina Erceg, čiji nastup nikoga nije ostavio ravnodušnim i izazvao prave ovacije na tribinama.

sunčica lozić dišpet

Na kraju su svima podjeljeni prigodni darovi, a uz himnu GK Dišpet predsjednica kluba, Mirjana Škugor, zahvalila se svima na potpori koju pružaju klubu te pozvala sve da se opet na istom mjestu nađu i za deset godina.

dišpet priznanja

dišpet baldekin

Više pročitajte u sljedećem broju Šibenskog Tjednika

dišpet5

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.