FOTO: Tišnjanski ‘dupini’ osvojili četiri zlata na regati u Zatonu

Članovi Veslačkog kluba Dupin iz Tisnog osvojili su četiri medalje na drugoj regati Kupa Dalmacije koja je u subotu održana u Zatonu i na kojoj je nastupilo oko 350 veslača i veslačica iz desetak dalmatinskih klubova. Da stvar bude bolja, sve osvojene medalje zlatnog su sjaja.

Prvo mjesto osvojio je ženski kadetski dvojac na pariće u sastavu Kristina Jelovčić i Leonora Gal, baš kao i muški kadetski dvojac na pariće u kojem su veslali Benjamin Juraga i Frane Gabre. Petra Gabre u Zatonu se, pak, okitila s dva zlata, u seniorskom i juniorskom samcu.

veslanje zaton veslaci tisno dupin1

Kažimo kako su prvi nastup za tišnjanske dupine odradili Stipe Berak i Dario Josipović, koji su u dvojcu na pariće za kadete B osvojili četvrto mjesto, a veseli i povratak na veslačke staze Stipe Matova koji je nastupio nakon dvogodišnje pauze, te osvojio četvrto mjesto u konkurenciji seniorskih samaca.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.