FOTO Toni Slavica i braća Srzić fantastični na ‘Festivalu plivanja’ u Zagrebu

Zagreb je proteklog vikenda bio domaćin ‘Festivala plivanja’, mitinga iz Mini Grand Prix serije Hrvatske, koji je okupio preko 500 plivača iz 25 hrvatskih klubova. Bili su tamo i članovi PK Šibenik koji su ostvarili jako dobre rezultate. U kategoriji kadeta sjajan je bio Toni Slavica, s po dva osvojena zlata i srebra. Toni je najbrži bio u disciplinama 400 metara mješovito i 100  prsno, dok je srebrna odličja uzeo na 200 prsno i 800 slobodno.

pk sibenik

Odličan posao odradila su i braća Srzić, koji su se na postolje penjali u svih osam disciplina u konkurenciji 2007. godišta. Šimun je bio zlatni u sve četiri isplivane discipline – 100 slobodno, 400 slobodno, 100 leptir i 800 slobodno, dok je Josip Bepo bio najbrži u disciplinama 100 leđno, 200 prsno, 100 prsno, a srebrni na 200 leđno.

pk sibenik 2

Od ostalih naših članova PK Šibenik izdvajamo četvrto mjesto Andrije Trutina na 400 mješovito u konkurenciji 2005. godišta, te jedno četvrto i dva peta mjesta Luke Popovića u konkurenciji 2006. godišta. Osim gore spomenutih boje šibenskog kluba još su branili Anamarija Vukičević, Lana Dubravica i Rafaela Protega.

U ukupnom bodovanju za Mini Grand Prix Toni Slavica zauzeo je ukupno treće mjesto u Zagrebu, što mu je donijelo novih 16 bodova. Šimun Srzić proglašen je, pak, najuspješnijim plivačem u kategoriji 2007. godišta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.