FOTO Tonko Karađole, Goran Stegić i Adrian Lokas osvojili bronce na mitingu u Splitu: ‘Ponosni smo na naše plivače’

Mladi članovi Plivačkog kluba More nastupili su proteklog vikenda na 15. Međunarodnom mitingu ‘Grdelini sv. Duje’ u Splitu. Natjecanju plivača do 11 godina starosti okupilo je 380 sudionika, među njima i 11 natjecatelja šibenskog kluba; Adrian Lokas, Goran Stegić, Tonko Karađole, Leon Marača, Nando Radovčić, Elizabeta Grgas-Tucilo, Emil Rupić,Vita Turkalj,Samohod Karla,Grubelić Paula i Batinca Luka Leon.

U subotu, prvog dana mitinga, pale su dvije medalje za PK More. Tonko Karađole doplivao je do bronce na 50 metara leptir, baš kao i Goran Stegić na 50 metara leđno.

pk more 1

Dan kasnije, medalju istog sjaja osvojio je i Adrian Lokas, u disciplini 50 metara prsno.

pk more 2

Valja izdvojiti i kako je Tonko Karađole u ukupnom poretku zauzeo treće mjesto.

pk more 3

– Ponosni smo na nastupe svih naših plivača i plivačica. Žao nam je zbog ozljede Gorana Stegića, koji nije mogao nastupiti u drugom natjecateljskom danu, jer bi s njima imali čak tri plivača u top 8 za 2008. godište u ovako jakoj konkurenciji. Ali, bit će još prilika za sportsko dokazivanje, a mi smo i prezadovoljni rezultatima i napretkom svih naših plivača – poručio je trener Mora Šime Jurlin.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.