FOTO U11 ekipe ŽKK-a Šibenik i OKK-a Dražen Petrović treće u Dalmaciji

O zlatu U9 ekipe OKK-a Dražen Petrović, te srebru DOŠK-a na završnom turniru regije Jug u mini košarci, što ih je odvelo na nacionalnu završnicu, već smo izvijestili. Na postolju su, međutim, završile i djevojčice iz ŽKK-a Šibenik, koje su u Splitu osvojile broncu u U11 kategoriji, baš kao i dječaci iz U11 ekipe OKK-a Dražen Petrović. Iako oni neće na završni turnir, treće mjesto u Dalmaciji lijep je rezultat.

zkk sibenik u11 2

Cure trenera Petra Zlatopera ka postolju je usmjerila 29:11 pobjeda nad vršnjakinjama iz drniškog DOŠK-a. U razigravanju za poredak od prvog do trećeg mjesta poražene su, pak, od Splita (25:35) i Raguse (23:46), a ta će dva kluba predstavljati južnu regiju na državnom prvenstvu.

zkk sibenik u11 1

Inače, u toj kategoriji, osim Šibenčanki i Drnišanki, na završnici su se natjecale još dvije ekipe iz naše županije, KK Otok Murter i kombinirana ekipa ŽKK-a Vodice i Košarkaške akademije Anđe Jelavić.

mini kosarka 2

sk drzazen u11 1

Što se tiče U11 ekipe OKK-a Dražen Petrović, koju je vodio trener Ante Nerber, na postolje ju je odvela 29:23 pobjeda nad sinjskim Alkarom, dok je u razigravanju za prva tri mjesta poražena od Splita (18:54) i Zadra (16:47).

(foto: facebook)

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.