FOTO: Uspješan nastup skradinskih boraca na taekwondo turniru u Imotskom

U subotu, 28. ožujka, u dvorani srednjoškolskog centra u Imotskom održan je IX memorijalni taekwondo turnir „Josip Jović“. Na turniru je nastupilo rekordnih 493 u kadetskim i juniorskim dobnim skupinama iz 30 klubova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije.

Skradinski TKD klub Scardona Combat je nastupio sa 15 natjecatelja u kadetskim dobnim skupinama.

memorijalni turnir (2)

Uspješni iz Scardone su bili Klara Banić sa osvojenim zlatnim odličijem. Imala je tri borbe, gdje je bila daleko bolja od svojih suparnica.

Marta Jurić se okitila srebrenim odličijem, gdje je izgubila u trećoj finalnoj borbi od predstavnice TKD kluba Marjan iz Splita. Prve dvije borbe je cijelo vrijeme bila superiornija od svojih suparnica.

Ivan Urukalo je bio brončani. U odličnoj prvoj borbi je prevladao protivnika sa 5 bodova razlike, a nažalost drugu je borbu morao predati zbog dobivenog nezgodnog udarca od protivnika iz Karlovca. Ipak je pokazao da se može nositi sa najboljima u ovom sportu.

memorijalni turnir (3)

Sestre Anita i Lucia Palinić su nakon dobrih borbi zaslužile treće mjesto i brončana odličija.

Ostali su nažalost zaustavljeni u prvom kolu i ostali su bez odličija iako je trener Frane Erak vrlo zadovoljan viđenim. Djeca su pokazala da mogu ići u korak sa najboljima u ovom olimpijskom sportu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.