FOTO Veselo je bilo na dočeku Lindinih brončanih košarkašica

Brončane hrvatske košarkašice, predvođene trenericom Lindom Antić Borak, vratile su se u domovinu. Iz Izraela su stigle u ponedjeljak navečer, a u zagrebačkoj zračnoj luci pjesmom i cvijećem su ih dočekali rodbina, prijatelji i navijači. Cure su to zaslužile, jer su U20 hrvatsku reprezentaciju vratile u elitnu Diviziju.

linda docek 2

kosarkasice docek 2

Linda Antić Borak pucala je od ponosa.

 – S obzirom da ja volim izazove zaista mogu reći da sam nešto očekivala… Da ne ispadne sada ovo nekakva farsa, pogotovo nakon svih onih otkaza. Ova djeca su nekako dobila kemiju, donijela su tu energiju sa sobom i to smo svi zajedno osjetili i usmjerili na jedno – i naravno zajedno ostvarili ovaj sjajan rezultat – kazala je šibenska trenerica za stranicu HKS-a.

linda docek

Naš najbolji strijelac na Europskom prvenstvu bila je Vodičanka Josipa Silov, koja je sa Anom Petrak izabrana u najbolju petorku prvenstva.

josipa silov i petrak

kosarkasice bronca

– Osjećaj je fenomenalan. Još ne mogu vjerovati da je ovo stvarnost… Želim se od srca još jednom zahvaliti stručnom stožeru i curama, zaista nikad u životu nisam bila u boljoj ekipi. Tolika sloga, disale smo kao jedna, osjećaj je koji se ne može opisati riječima – kazala je Josipa.

(foto: HKS/Marin Sušić)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.