FOTO/VIDEO Dražen bi bio ponosan na njih. Šiši sigurno jest, i on je potekao iz istog gnijezda

Još se jednom pokazalo kako je Škola košarke Dražen Petrović pravi inkubator košarkaških talenata. Brojni veliki igrači izašli su iz nje, jedan od najvećih sigurno je Dario Šarić. Šibenski NBA-ovac večeras je u dvorani na Baldekinu, u kojoj je dočekan ovacijama, stao rame uz rame (dobro, ne doslovno, ipak je ‘koji centimetar’ viši) s dječacima i djevojčicama koji su se okitili naslovom prvaka Hrvatske u Pazinu.

Djeca su uživala u tom trentuku, a uživao je i Šiši, koji se sigurno prisjetio svojih početaka u Školi košarke Dražen Petrović. Malenim prvacima bit će to sjajna uspomena. Sigurno će se sjećati i kako su im Funcuti skandirali ‘šampioni’, pred punim tribinama šibenskog hrama košarke. Dražen bi bio ponosan na njih. Kao što je sigurno ponosan i Dario.

Naslovom U9 prvaka države okitili su se: Vito Šarin, Tin Jurić, Lovre Bratić, Tomislav Dragović, Andrija Garma, Ena Ivić, Filip Mrša, Fran Hugo Burek, Bruno Tošić, Tonko Stošić, Matea Peran, Martin Špadina, Stipe Šarić, Filip Suton. Trener: Zoran Huljev. Vođa puta: Joso Marinović.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.