FOTO Vigo Brkić najuspješniji u svojoj kategoriji na mitingu na Korčuli, mnoštvo medalja za PK Šibenik

Gomila medalja i puno osobnih rekorda, tako se ukratko može opisati nastup najmlađih članova Plivačkog kluba Šibenik na tradcionalnom međunarodnom plivačkom mitingu Korkyra, koji je na Korčuli privukao preko 240 plivača i plivačica iz desetak klubova. Natjecalo se u kategoriji početnika i mlađih kadeta, a boje šibenskog kluba branilo je 25 dječaka i djevojčica.

U kategoriji mlađih kadeta najuspješniji je bio Jakov Mikulandra s četiri osvojena odličja, dva zlatna na 50 leptir i 100 leđno, broncom na 100 slobodno i srebrom na 200 slobodno.
Mauro Galić je u istoj je kategoriji osvojio srebro na 50 leptir i broncu na 100 prsno. Kod mlađih kadeta valja izdovjiti i nastupe Mateja Vukičevića, Josipa Šikića i Danijela Bušca, dok je u ženskoj konkurenciji najuspješnija bila Kiara Radnić.
Kategorija početnika bila je još uspješnija za klub iz Crnice. Najviše su se istakli Vigo Brkić, Marul Vlahov, Niko Mrčela i Oliver Vidović, koji su se penjali na najviše postolje. Čestitke idu i Nikoli Brkiću kojemu je ovo bilo prvo natjecanje.
U kategoriji dječaka 2009. godišta Vigo Brkić je proglašen za najuspješnijeg plivača, dok je u konkurenciji dječaka 2008. godišta Jakov Mikulandra zauzeo ukupno drugo mjesto. Oliver Vidović je u konkurenciji 2010. godišta također zauzeo drugo mjesto.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.