FOTO Vodička gradonačelnica primila šampione Enrica Krluka i Duju Ivasa

Enrico Krluk i Duje Ivas vodički su sportski junaci, najbolji u Hrvatskoj u svojim sportovima, odnosno kategorijama. I jedan i drugi ove su se godine okitili naslovom prvaka države, Duje u boksu, u juniorskoj kategoriji iznad 86 kilograma, dok je Enrico ponio čak dva naslova prvaka Hrvatske, u kickboxingu, u ringovnoj disciplini full contacu, u kategoriji juniora do 71 kilograma, te u tatami disciplini light contact, u kategoriji do 74 kilograma.

Obojicu je danas primila gradonačelnica Vodica Branka Juričev Martinčev, koja im je nakon čestitki na ostvarenim sportskim uspjesima uručila pohvalnice i prigodne darove.

enriko krluk 4

Krluk je, inače, tek ove godine počeo nastupati u juniorskoj kategoriji i već je osigurao mjesto u hrvatskoj juniorskoj reprezentaciji za predstojeće Europsko prvenstvo u Skoplju.

duje ivas 2

Duje Ivas je, pak, u svom debitantskom nastupu na boksačkom Prvenstvu Hrvatske za mlađe uzraste, otišao do kraja i pokazao kako je pred njim lijepa karijera u ringu.  Inače, oba prvaka članovi su vrlo uspješnog vodičkog kluba Hrvatski branitelj dragovoljac.

(foto: Grad Vodice/facebook)

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.