FOTO Vodički karataši osvojili tucet medalja na međunarodnom turniru u Splitu

Nastup na prvom međunarodnom turniru ‘Split karate kup’, koji je proteklog tjedna održan u dvorani na Gripama, članovi Karate kluba Okit pamtit će po dobru. Osvojili su, naime, 12 medalja, i to u konkurenciji 700 natjecatelja iz 54 kluba iz Hrvatske, Slovnije, Bosne i Hercegovine, Italije i Crne Gore.

kk okit 1

Na najviše postolje popeli su se Ela Adžaga (cicibanke, -22 kg) i Luana Božac (mlađe učenice, -28 kg). Srebrnim medalja okitili su se Nikola Marjanović (cicibani, -22 kg), Elin Ianachi Ćopić (cicibanke -26 kg), Karmen Šurija (mlađe učenice, -28 kg) i Matija Vodanov (mlađe učenice, +36 kg).

kk okit 2

Brončanim medaljama iz Splita vratili su se, pak, Katarina Gulam (cicibanke, -22 kg), Tara Jukić (cicibanke, -26 kg), Toni Gulam (mlađi učenici, -34 kg), Sasha Ianachi Ćopić (učenice, -36 kg), Tereza Vunić (mlađe kadetkinje, -45 kg) i Katarina Vulin (seniorke, +68 kg).

kk okit 4

Inače, bio je ovo prvi nastup vodičkog kluba u ovoj godini, i vidimo, vrlo uspješan. Sljedeći je na rasporedu 12. ožujka, na Kupu Jadrana.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.