FOTO Vozači AKK-a Rogoznica odlični na skradinskoj utrci

U Auto karting klubu Rogoznica po dobrom će pamtiti 12. Nagradu grada Skradina, brdsku auto utrku koja je u nedjelju održana na jednoj od najatraktivnijih staza u Hrvatskoj. Brojni njegovi vozači završili su na postolju, a posebno su se istaknuli u Prvenstvu povijesnih vozila.

akk rogoznica 1

Pa je tako Ivan Smolek u klasi P-1 bio treći, u istoj klasi Božidar Matijaš završio je kao četvrti, a Renzo Jukić kao peti.

akk rogoznica 2

U klasi P-2 natjecao se Frane Jukić te osvojio treće mjesto, baš kao i Ante Gaćina u klasi P-3, dok je Miljenko Dobrilović u klasi P-4 bio najbrži.

akk rogoznica 4

Svi ti rezultati AKK-u Rogoznica donijelo je drugo mjesto u poretku brdskog prvenstva povijesnih vozila.

akk 6

Što se tiče ostalih prvenstva, Filip Križanić zauzeo je prvo mjesto u klasi N-4 u poretku za Prvenstvo Hrvatske, prvo mjesto grupe N-4 te prvo mjesto u poretku Centralno europske zone. U prvenstvu regije jug Filip Gulin je u klasi E1-14 bio četvrti, baš kao i Ivan Grozdanić u klasi E1-16, Andro Šimunić u klasi E1-14 završio je na šestom mjesto, a odmah iza njega plasirao se Luka Mudražija. Nino Jurić, koji je nastupio kao predvozač, morao je odustati zbog kvara. Idući nastup vozači rogozničkog kluba imat će 25. i 26. svibnja u Kotoru, u Crnoj Gori.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.