FOTO: ŽMNK Mirlović Zagora pobjednik turnira u Raslini, domaće djevojke treće

Ženski malonogometni turnir u Raslini završen je onako kako je i počeo, u odličnoj atmosferi, pred krcatim tribinama, na žalost i u polumraku. Naime, na tamošnjem igralištu nalazi se tek jedan reflektor, a za normalnu vidljivost potreban je barem još jedan na suprotnoj strani, pa se nadamo da će odgovorni reagirati, jer su Raslinjani pokazali koliko vole mali nogomet.

zmnk 3

zmnk 5

Što se tiče konačnog poretka, djevojke iz prvoligaša ŽMNK-a Mirlović Zagora potvrdile su status favorita. U finalu su se sastale njegove dvije ekipe, a uspješnija je bila prva ekipa koja je se tako okitila naslovom prvaka premijernog izdanja raslinskog turnira.

zmnk mirlovic z 1

Zadovoljni mogu biti i domaći navijači. Naime, ekipa iz Rasline uzela je broncu svladavši u utakmici za treće mjesto djevojke iz Bilica.

zmnk 4

– Zahvalio bih se svima koji su sudjelovali, kao i publici koje je u sva tri dana bilo u rekordnom broju. Turnir će se održati i sljedeće godine, dakle postat će tradicionalan – kazao je Marko Lokas, inicijator ženskog malonogometnog turnira u Raslini.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.