FOTO&VIDEO: Goran Šimić još jednom do samog vrha – ‘pale’ zlatne medalje i osobni rekordi!

Dokazano, u nedjelju, 30. kolovoza, Goran Šimić trenutačno je jedna od najsvjetlijih točaka šibenskog sporta. Na jučer održanom Lika Rux Power natjecanju u Gospiću, Šimić se okitio dvijema zlatnim medaljama u disciplinama bench press i deadlift.

U obje discipline s ostvarenim rezultatima od 147.5 kg (bench press) i 220 kg (deadlift) srušio je i osobne rekorde. Njegov uspjeh tim je veći uzme li se u obzir da je njegova primarna disciplina powerlifting.

goran simic_powerlifting (2)

– To je moja disciplina. Jedina zbog koje treniram. Jer, na ovim natjecanjima gdje je samo bench i dead lift ja sam u lošijoj poziciji budući da cijelo vrijeme treniram za čučanj, bench i mrtvo dizanje, ne samo bench – objašnjava nam Šimić.

Još jedan zanimljiv podatak koji njegov uspjeh čini jačim i naglašava talent jest taj da se za ovo natjecanje nije stigao pripremati u teretani Orcinus onoliko koliko bi trebalo, a zbog čega je i sam više nego zadovoljan ostvarenim rezultatima kojima se nije osobito nadao.

goran simic_powerlifting (3)

– S obzirom da nisam trenira nego radio trideset dana, odnosno noći u Haciendi i Solarisu, bilo je deset dana treninga, jako sam zadovoljan s dva rekorda – priznao je powerlifter.

Iduće natjecanje je ono državno koje će se održati 28. studenog u Vukovaru, a s obzirom na dosad ostvarene rezultate imamo se pravo nadati novim medaljama.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.