Franko Čvrljak, Marta Miljanić i Goran Stegić osvajali medalje za šibenskog More na Prvenstvu Dalmacije

Dubrovnik je proteklog vikenda bio domaćin plivačkog Prvenstva Dalmacije za kadete i mlađe kadete. Za medalje se borilo preko tristo plivača i plivačica, među njima i njih 12 iz šibenskog Mora; Franko Čvrljak, Noa Vlahov, Noa Županac, Marta Miljanić, Ana Marić, Marita Iva Bračić i Iva Halužan (kadeti), te Goran Stegić, Adrian Lokas, Tonko Karađole, Niko Žurić i Paula Grubelić (mlađi kadeti).

Izvrsni Franko Čvrljak i ovog se puta najviše istaknuo među kadetima osvojivši pet zlatnih (100 i 200 metara leđno, 200 metara prsno, 800 metara slobodno i 400 metara mješovito) te jednu brončanumedalju (200 metara mješovito).

pk more 1

U ženskoj kadetskoj konkurenciji Marta Miljanić okitila se broncom na 800 slobodno, a valja istaknuti i štafeta u sastavu Ana Marić, Marta Miljanić, Marita Iva Bračić i Iva Halužan, koja je dva puta bila četvrta.

pk more 2

– U konkurenciji mlađih kadeta u ravnopravnoj borbi za visoki plasman sa godinu starijim plivačima iskazali su se Tonko Karađole, Goran Stegić i Adrian Lokas. Otplivali su sjajne rezultate i pokazali veliki napredak – ističu u PK More.

Što se tiče medalja, na postolje se dva puta penjao Goran Stegić, osvojivši srebro na 100 metara leptir te broncu u disciplini 200 metara leptir.

pk more 3

– Čestitamo svim plivačima na ostvarenim izvrsnim rezultatima, a pogotovo Franku Čvrljku, Ani Marić, Marti Miljanić i Mariti Ivi Bračić, koji su izborili norme za odlazak na Prvenstvo Hrvatske koje će se u veljači održati  u Zagrebu – poručili su iz PK More.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.