Franko Čvrljak u pet utrka na mitingu ‘Sv. Mihovil’ osvojio pet medalja, od toga čak tri zlatne

Više od 400 natjecatelja nastupilo je na bazenu u Crnici na tradicionalnom plivačkom mitingu ‘Sv. Mihovil’, iz serije mini Grand Prix Hrvatska. Među njima i nih devet i iz šibenskog Mora, od kojih je najuspješniji bio Franko Čvrljak.

Mladi šibenski plivač odradio je izvrstan posao, pomičući u svakoj utrci osobne granice i rušeći osobne rekorde. U pet utrka osvojio je pet medalja, od toga čak tri zlatne. Franko se na najviše postolje popeo u disciplinama 100 i 200 metara leđno, te 400 metara mješovito. Tome je dodao i srebro u disciplini 200 metara mješovito te broncu na 800 metara slobodno. U ukupnom poretku Franko je zauzeo treće mjesto među plivačima.

pk more 1

Što se tiče ženske konkurencije, najbliže postolju bila je Ana Marić  kojoj je najbolji plasman bio četvrto mjesto. Zapažene rezultate u najmlađoj kategoriji ostvarili su naši Adrian Lokas, Tonko Karađole i Goran Stegić, koji su u borbi s godinu starijim plivačima pokazali da imaju što reći. U svakom slučaju, njihovo vrijeme tek dolazi.

Boje Mora na šibenskom mitingu još su branili Marta Miljanić, Marita Iva Bračić, Lara Živković i Noa Županac.

– Čestitke i ovoga puta svim našim plivačima i nadamo se kako je ovo tek početak izvrsne sezone.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.