Šibenčanin na čelu Davis Cup reprezentacije

Franko Škugor novi je izbornik svjetskih teniskih prvaka!Foto: Facebook

Šibenčanin Franko Škugor novi je izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije. On će na toj funkciji naslijediti Želja Krajana s kojim je HTS sporazumno raskinuo ugovor.

– Hvala Krajanu na sedam godina rada i suradnje. Došlo je do poremećaja u odnosima, koji nisu financijske prirode, kako se nagađalo u medijima, već zbog međuljudskih odnosa. Zbog toga je i zbog atmosfere odlučeno da izbornik ne putuje u Madrid, budući je izgubio kredibilitet među igračima i u Hrvatskom teniskom savezu. Svi moramo biti u funkciji naših tenisača u HTS-u. Ovakva je odluka donsena sporazumno, razgovarali smo dosta dugo i Krajan je i sam rekao da je u takvoj atmosferi bolje da on ne putuje – kazala je na današnjoj presici predsjednica HTS-a Nikolina Babić.

Novinarima se obratio i Franko Škugor.

– Ovo nisu baš idealni uvjeti, ali igrači su, s obzirom na situaciju, odlučili da ja budem taj koji će voditi reprezentaciju – kazao je Šibenčanin koji će reprezentaciju voditi kao igrač.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.