Franko Škugor sedmi u međunarodnom Sportstil kupu

Proteklog vikenda 26. i 27. 9. održana je 7. karting utrka Sportstil kupa internacionalnog karaktera u velebnom centru sigurnosne vožnje VRANSKO u čijem se  sklopu modernog poligona nalazi i karting staza.  Osmogodišnji Šibenčanin član Karting kluba ‘Dubrava-Šibenik’ Franko Škugor odvozio je svoju drugu utrku u novoj i snažnijoj klasi R-2 ROTAX MICRO-MAX.

Za napomenuti je da je na utrci ukupno sudjelovalo stotinu vozačica i  vozača raspoređenih po klasama propisanim Rotax pravilnikom za svaku dobnu skupinu!

U iznimno jakoj međunarodnoj konkurenciji Internacional cup vozačica i vozača Franko je skupno osvojio 13 mjesto  te 7. mjesto u okviru Sportstil kup-a.

franko_skugor

Sudjelovali su i piloti iz RMC Austria (Rotax Max Challenge)  što je posebno bilo zanimljivo radi atraktivnosti velikog broja bolida na stazi!

Pošto je ovo ujedno i završna utrka sezone 2015. , generalnim pobjednicima u 4. najsnažnije klase ROTAX: JUNIOR, SENIOR, DD2 i DD2 MASTER uručene su pozivne karte za završnicu svjetskog ROTAX GRAND FINALE  prvenstva koje će se održati u studenome na novoj karting stazi u Valencia  Španjolska!

Franku slijedi zimski pripremni period sa ponekom pozivnom utrkom te  treninzima za sezonu 2015. koja se otvara u ožujku na poznatoj karting stazi AZZURA u Lido di Jesolo na sjeveru jadranske Italije!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.