Funcuti bojkotiraju utakmicu protiv Hermesa

Na utakmici GKK Šibenik – Hermes Analitica neće biti onog poznatog huka s A tribine. Najžešći i najvjerniji navijači narančastih, Funcuti, odlučili su se na svojevrsni bojkot tog dvoboja, jer se, napisali su u objavi na svojoj facebook stranici, nad njima ‘vrši reprsija zbog nejasnih razloga’. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

‘Zbog posljedica događaja na utakmici GKK Šibenik – KK Zadar kada je privedeno par naših odabranih članova i prijatelja te su im prepisane zabrane, ovaj četvrtak na utakmici GKK Šibenik – KK Hermes Analitica neće biti organiziranog navijanja! Svi koji žele pogledati utakmicu neka to naprave sa B, C ili D tribine. Karte za utakmicu neće se prodavati u udruzi.
Opet se nad nama vrši represija zbog nejasnih razloga i to nad odabranim pojedincima za koje očito postoje i vrijede nekakvi posebni zakoni po kojima se ne sudi svima. Još jednom napominjemo da mi nismo kriminalci, već navijači i da na A tribini stojimo samo iz ljubavi prema Šibeniku i zbog podrške našim igračima koji su je svojom srčanošću i zaslužili . Nažalost nekom je u cilju da razbije tu lijepu priču i da unese nemir i nered na tribinu i izvan nje bez bilo kakvih razloga, a mi im poručujemo da na njihovu žalost u tome nikad neće uspjeti! Nema odustajanja – Sloboda navijačima’, poručili su Funcuti u svom priopćenju.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.