Funcuti o zabrani unošenja zastava na Baldekin: ‘Kome smeta zastava Vodotoranj Vukovar?’

Nakon što im je na jučerašnjoj utakmici GKK Šibenik – Cibona, kako tvrde, zabranjeno u dvoranu na Baldekinu unošenje bilo kakvih zastava i transparenata, a među kojima je bila i ona na kojoj je prikazan vukovarski vodotoranj, jedan od najpoznatijih simbola Domovinskog rata, na facebook stranici UN Funcuti večeras je objavljeno priopćenje o tom događaju, a kojeg prenosimo u cijelosti.

vukovar zastava

Moramo se osvrnuti na jučerašnju utakmicu i nemili događaj. Užasnuti smo odlukom policije da se ne unese u dvoranu par zastava dimenzija 50×100 cm. Zastave ne vrijeđaju nikoga nego naprotiv simboliziraju ljubav prema svemu onom šta je nama sveto, Šibeniku, Dalmaciji, Hrvatskoj i Vukovaru. Najviše nas boli zabrana zastave koja simbolizira Vukovar na kojoj je vodotoranj. Namjera  nam je bila tom zastavom podržati akciju obnove našeg grada heroja. Šta zastava tih dimenzija može prekriti i sakriti ? Ističemo, kome smeta zastava Vodotoranj Vukovar !!!’, stoji u priopćenju šibenske navijačke udruge.

(foto: arhiva Šibenskog portala/facebook)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.