Funcuti: ‘Podržavamo upravu HNK Šibenika, ali ljuti smo na igrače jer nas nisu došli pozdraviti u Sesvetama’

Iako su protiv BSK-a upisana važna tri boda u borbi za prvu ligu, na Šubićevcu nije bilo osmijeha i veselja. Barem ne na licu trenera i članova uprave šibenskog drugoligaša. Pogodili su ih povici pojedinaca ‘Uprava odlazi’, kao i priče o tome da klub ne želi u eltini rang, o čemu su trener Borimir Perković i predsjednik Nadzornog odbora Joso Bulat govorili s puno gorčine nakon utakmice.

Šibenski portal u večernjim su satima kontaktirali članovi Funcuta, želeći iznijeti svoje viđenje.

– Povici koji se spominju nisu došli sa stadiona već izvan njega, s okolnih zgrada, i mi se od njih ograđujemo. Nitko s tribine nije uputio niti jedan ružan povik prema upravi, jer mislimo da radi jako dobar posao. Ono što nas je razočaralo jest da igrači u prošlom kolu nisu došli pozdraviti navijače u Sesvetama, nisu se došli javiti momcima koji su ih došli bodriti. Zato nakon utakmice s BSK-om nismo ni mi htjeli pozdraviti njih. I to je cijela priča – kazao nam je predstavnik šibenskih navijača. Ponovio je kako protiv uprave kluba nemaju ništa, te kako joj daju podršku u borbi za prvu ligu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.