Funcuti pozivaju na Kup utakmicu MNK-a Šibenik 1983, Dido poručio: ‘Ginut ćemo jedan za drugog’

Nakon što je MNK Šibenik 1983, futsal klub kojeg su nedavno osnovali članovi navijačke udruge Funcuti, protiv drugoligaša Jezera odigrao svoju prvu, mogli bismo je nazvati povijesnu utakmicu, pred momcima je u subotu i prvi službeni dvoboj. Riječ je o utakmici Županijskog kupa, a suparnik će im biti CB Kula. U tom susretu mogli bi imati značajnu podršku svojih Funcuta, s obzirom da su iz šibenske udruge navijača pozvali svoje članove da u subotu, u 15.30 sati dođu na Baldekin i, kako su naglasili, u opuštenoj atmosferi podrže svoj klub.

Na golu narančasto-crnih, koji kreću iz Prve županijske lige, stat će dobro poznato vratarsko ime – Marko Mihaljević ‘Dido’, jedan od najbolji malonogometnih vratara na ovim prostorima.

– Odlučio sam se uključiti u ovu lijepu sportsku priču iza koje je stao velik dio šibenskih navijača. Malo sam se zasitio profesionalnog baluna s obzirom da imam suprugu i kćer, tako da ovo sa Šibenikom 1983 radim iz ljubavi, na prijateljskoj osnovi. Jer stvarno smo svi ekipa, ginut ćemo jedan za drugog na parketu – veli Marko.

U ovaj projekt se, dodaje, ušlo ozbiljno, s krajnim ciljem plasmana u elitni rang hrvatskog futsala te osnivanje omladinske škole.

– Na klupi imamo odličnog, dokazanog stručnjaka, Andriju Bakulu (imat će dvostruku ulogu trener/igrač), ljudi iz uprave također znaju svoj posao, tako da vjerujem da ćemo ostvariti zacrtane ciljeve. Nadam se da ćemo već ove sezone napasti drugu ligu, a onda se nastaviti dizati – zaključio je Marko Mihaljević.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.