Funcuti pozivaju na Šubićevac, za Hajduk II spremaju i posebnu koreografiju

Šibenski nogometni drugoligaš u nezavidnoj je situaciji nakon tri odigrana tri kola nove sezone. Upisao je tri poraza i sada traži izlaz iz ‘bunara’, s novim trenerom na klupi, koji je kazao kako već od prve sljedeće utakmice moraju početi skupljati bodove. A ta prva sljedeća je dvoboj s Hajdukom II, koji na Šubićevac stiže u nedjelju (17 sati) i narančastima će svaka pomoć biti dobrodošla. Znaju to i Funuti koji pozivaju sve svoje članove i prijatelje, sve one kojima je krv narančasta, da dođu na tribinu i podrže nogometaše Šibenika u susretu sa susjedima.

sf

– Povedimo naše momke do prve pobjede u ovogodišnjem prvenstvu. Pozivamo sve koji planiraju doći u kop da dođu u crnim majicama zbog koreografije. Okupljanje je do 16:40 ispred stadiona kada ćemo svi zajedno ući na tribinu. Ajmo Šibenčani, svi na Šubiju!’, poručili su Funcuti na svojoj facebook stranici.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.