Funcuti u nedjelju spremaju novu invaziju na Šubićevac, sutra kreće prodaja ulaznica

Pred nogometašima Šibenika nova je meč lopta za plasman u 1.HNL. U nedjelju (19h), u prvoj kvalifikacijskoj utakmici za povratak u elitni rang, narančasti će na Šubićevcu ugostiti Istru, i svaka pomoć dobro će im doći.

Ne treba sumnjati da će šibenski hram nogometa ponovno biti pun, da nas opet očekuje fantastična atmosfera kao na utakmici s Cibalijom.

sf 4

Pod sloganom ‘Ne predaj se ti grade voljeni’, Funcuti spremaju novu invaziju na Šubićevac, a očekuje se dolazak i nekoliko tisuća onih ‘običnih’ navijača.

funcuti plakat

Prodaja ulaznica kreće u četvrtak, na istim ‘punktovima’ kao i za utakmicu protiv Vinkovčana. Cijena je ista, 25 kuna, a žene i djeca opet imaju besplatan ulaz.

Karte će se, dakle, moći kupiti  u prostorijama kluba na Šubićevcu, u četvrtak i petak od 8 do 14 sati, kao i u subotu od 9 do 13 sati. Kupnja će biti moguća i u subotu poslijepodne, od 14 do 18 sati u Crnici, u sklopu Sportskog centra Ljubica.

subicevac

Također, u subotu i nedjelju će, od 9 do 13 sati, ispred šibenskog kazališta ponovno biti  postavljen štand na kojem će se osim ulaznica prodavati i prigodne majice, i to po cijeni od 50 kuna, a oni koji će kupiti i ulaznicu i majicu, za to će ukupno izdvojiti 60 kuna.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.