Funcuti: Uprava je krivac za ‘kolaps’ HNK Šibenik

Na izbacivanje Šibenika u treću ligu oglasila se i Udruga navijača Šibenski Funcuti i to putem priopćenja, a koje donosimo u cijelosti.

‘Sram vas bilo! Nakon što je u Šibeniku uništen košarkaški prvoligaš isto se dogodilo i s nogometom. Gospodo iz uprave kluba, nama navijačima je jasno da je vaš angažman u HNK Šibenik bio vezan jedino uz osobnu financijsku korist. Nama je jasno da vi ne navijate za Šibenik. Nama je jasno da to što živite u ovom gradu ne znači da vam do stalo do njega. Međutim, nije nam jasno da i nakon ovakvih rezultata za koje ste JEDINO vi krivi imate obraza držati vašu smrdljivu šapu na onome što je nama sveto. Kao da se nije ništa dogodilo i dalje nastavljate s vašom prljavom rabotom, a vaš angažman se širi na sve pore društva. Nažalost, svjesni smo da postoje ljudi bez obraza pa će i bez obzira na rezultate, bez obzira što uništavaju sve oko sebe i dalje sebe vidjeti kao jedine i nezamjenjive. Postavljamo pitanje jeste li sustavno i namjerno izvlačili novac iz kluba za svoju osobnu korist, ili je ovakva situacija rezultat vaše nekompetentnosti, neznanja i nebrige? Bez obzira na odgovor, molimo vas povucite se u mišju rupu da vas u ovom gradu nitko nikada više ne vidi.’

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.