Futsal Dinamo i Šibenik 1983 igrat će u spomen na Matiju i Oskara, baš kao i kadeti Crnice i zagrebačkog kluba

U Zagrebu će se u srijedu održati komemoracija za trenera Futsal Dinama Matiju Capara i kadeta zagrebačkog kluba Oskara Kadrnku koji su stradali u prometnoj nesreći, vraćajući se s turnira u Šibeniku, čiji je domaćin bio MNK Crnica. Obitelji, rodbina, kolege, navijači i brojni građani od njih će se oprostiti u SD-u Megaton, a na komemoraciji će sudjelovati i članovi Crnice. Šibenski prvoligaš bit će sudionik i sportskog oproštaja od dvojice sportaša, koji će se 19. lipnja održati na zagrebačkoj Šalati, baš kao i novi drugoligaš MNK Šibenik 1983, klub koji od prvih dana njeguje prijateljske veze s Futsal Dinamom, što ne čudi s obzirom da su i jedan i drugi nastali na navijačkim temeljima.

– Oskar i Matija bili su pravi sportaši, zaljubljenici u Dinamo, a mi ćemo ih uvijek pamtiti po njihovoj dobroti te sportskim uspjesima i zalaganjima na terenu. Zato organiziramo i sportski oproštaj od naša dva prerano preminula igrača koji će se održati na stadionu SRC Šalata (19.6.) s početkom u 18 sati. Na ovom događaju nastupit će dvije ekipe iz Šibenika, grada u kojem su Oskar i Matija ispisali svoje zadnje futsal uspjehe. Kadetska ekipa našeg Oskara ugostit će MNK Crnicu, domaćina turnira s kojeg su se dečki vraćali, dok će seniorska ekipa Futsal Dinama ugostiti MNK Šibenik 1983, novog drugoligaša s Juga – objavio je Futsal Dinamo.

– Bit će to zagrebačko-šibenska veza s obzirom da su tragično preminuli članovi Futsal Dinama svoje posljednje futsal dodavanje i svoj posljednji trenerski rukopis odradili upravo u Krešimirovu gradu – ističu u Crnici.

Cijeli prihod od ulaznica s događaja na Šalati bit će doniran obiteljima tragično preminulih.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.