GABRIN MARATON: Desetu godinu vozit će se u spomen na Gabrijela Skočića

U nedjelju 22. listopada u Vodicama će se, u organizaciji BBK Orlov krug, održati jubilarno deseto izdanje Gabrinog maratona. Riječ je o rekreativnoj brdsko-biciklističkoj utrci koja se vozi u spomen na člana vodičkog kluba Gabrijela Skočića i njegove prijatelje vatrogasce iz DVD-a Vodice koji su 2007. godine stradali u tragediji na otoku Kornatu.

Biciklističkim stazama u zaleđu Vodica vozit će kategorije 16-20, 20-30, 30-40, 40-50 i 50+, i to na stazi dugoj 35 kilometara, s 464 metara uspona, dok će kategorije U16, žene i vatrogasci voziti na stazi dugoji 17,5 kilometara, s 232 metara uspona. Start je i ove godine na Obali Matice hrvatske (kod bunara), u 12 sati. U koloni će se voziti do vatrogasnog doma, gdje službeno kreće utrka po kategorijama. Za utrku se možete prijaviti na ovom linku, a podjela startnih brojeva je u caffe baru Sunčani sat, na dan utrke, od 10 do 11.30 sati.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.