GKK ŠIBENIK: Franko Kalpić slobodan je potražiti drugi klub

Ono što se ‘šuškalo’ proteklih dana danas je dobilo i službeno potvrdu. Naime, 18-godišnji Franko Kalpić više nije član GKK Šibenik.

–  Na izričit zahtjev igrača Franka Kalpića, a bez obzira što ga je klub želio zadržati, GKK Šibenik će dotičnom igraču izdati ispisnicu, te je slobodan potražiti drugi klub.

GKK Šibenik neće nikada zadržavati nikoga protiv svoje volje.

Franku želimo svu sreću u životu i košarkaškoj karijeri, te mu zahvaljujemo na svemu što je učinio za naš klub, a vrata GKK Šibenika su mu uvijek otvorena – stoji u priopćenju na službenim klupskim stranicama.

Do detaljnijih informacija pokušali smo doći preko sportskog direktora kluba Zorana Kalpića, ujedno i Frankovog oca, ali nije bio dostupan. U svakom slučaju njegova pozicija u ovom slučaju vrlo je nezahvalna.

Inače, lako je zaključiti kako je Kalpić junior bio nezadovoljan minutažom ove sezone, u kojoj se očekivao njegov dodatni iskorak. Ali, jaka konkurencija na njegovoj poziciji učinila je svoje, pa će Franko sreću (čitaj minutažu) morati potražiti u drugom klubu. A on se po svemu sudeći zove Kvarner.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.